Pedagogisch medewerkers

Mijn naam is Hanneke, en ik ben sinds 2008 werkzaam op de Peuterspeelzaal “de Vechtkroost”. Ik ben er een beetje per ongeluk ingerold, aangezien er inval nodig was en van het 1 kwam het ander. IMG_3697Na mijn middelbare school ben ik de MDGO-Agogisch Werk gaan doen. Toen deze afgerond was heb ik de Z opleiding gevolgd en ben ik naast peuterjuf ook nog Z verpleegkundige, en werk ik met verstandelijk gehandicapten. Alle drie mijn dochters zijn naar de peuterspeelzaal gegaan en hebben hier veel plezier gehad. Het is een feest om twee ochtenden met de peuters te werken. Ik vind het geweldig om te zien hoe ze als verlegen 2-jarig ukkepukje binnen komen, en zich dan ontwikkelen tot stevige mensjes die dapper de volgende stap zetten naar de kleuterklassen. Al met al de Peuterspeelzaal de Vechtkroost is een fijne en leuke plek om te werken. En hoop dit nog een hele poos te blijven doen.

Hallo ik ben Nicoline Duijzer en ik werk twee ochtenden op de peuterspeelzaal. IMG_3690Ik woon al mijn hele leven in Vreeland. Samen met mijn 2 dochters, Abigail en Rubye woon ik op de Jan van Nassaustraat. Ik werk al sinds 2009 op de peuterspeelzaal en vind het nog steeds erg leuk. Het leukste op de peuterspeelzaal is dat we veel tijd hebben om met de kinderen leuke dingen te doen. Daarbij dragen wij zorg voor een veilig en vriendelijk klimaat waarin uw peuter zich verder kan ontwikkelen. Op de peuterspeelzaal leert uw kind in een groep te functioneren.

 

DA969944-D70D-4DD6-A3B4-AF3738C273F4Ik ben Sonja Meijer en woonachtig in Loenen aan de Vecht. Ik ben in het rijke bezit van een zoon en een dochter, die al een paar jaar het huis uit zijn; ze wonen in respectievelijk Breukelen en Kortenhoef (lekker dichtbij). Ik heb in de afgelopen 15 jaar met heel veel peuters gespeeld en gezellige ochtenden gehad op een andere peuterspeelzaal/opvang. Naast het goed verzorgen, praten en spelen met peuters vind ik het heel erg belangrijk, dat wij een gezellige ochtend met elkaar hebben. Een vertrouwde en veilige sfeer op de peuterspeelzaal vind ik een must. Naast het omgaan met peuters, vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te tuinieren, sporten en te fietsen. Ook reizen en fietsvakanties zijn een hobby van mij. Ik hoop jullie snel te ontmoeten op de peuterspeelzaal Vechtkroost en zeg dan ook:tot gauw!!

 

image2Mijn naam is Dasjha van den Elshout en ik werk sinds 1 april 2019 op de Vechtkroost. Ik ben opgegroeid in Vreeland en na een tijdje weggeweest te zijn ben ik nu weer terug in het dorp! Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker gedaan en heb daarna op meerdere kinderdagverblijven gewerkt. Momenteel ben ik werkzaam als gastouder en hoop dat nog heel lang te mogen doen. Het werk als gastouder is goed te combineren met de peuterspeelzaal dus daar ben ik heel blij mee! Verder ben ik 3 keer per week op het hockeyveld te vinden in dames 1 en heb ik graag een camera in mijn hand. Ik heb het heel erg naar mijn zin op de Vechtkroost en vindt het leuk de kinderen de verzorging en begeleiding te bieden die bij hen past. Lekker buitenspelen, kleien, knutselen noem maar op. De stap naar de basisschool wordt door ons verkleint en dat is zo fijn voor de kinderen en de ouders!

We zien u graag op de speelzaal!

Wilt u ons iets vragen, dan zijn wij te bereiken via de onderstaande e-mailadressen:
hanneke@vechtkroost.nl
nicoline@vechtkroost.nl