Wat kost het?

Goede en betaalbare peuteropvang bieden, dat is ons uitgangspunt. Zoals u kunt lezen bij het kopje “Wie zijn wij”, is Vechtkroost een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk die door de ouders van alle peuters samen met een bestuur dat bestaat uit vrijwilligers wordt geleid. Onze tarieven zijn derhalve gebaseerd op onze daadwerkelijke kosten.

De peuterspeelzaal factureert aan de ouder / verzorger van het kind 4 x €8,- = €32,- per ochtend. Via de Rijksoverheid is middels vaak een groot gedeelte hiervan terug te krijgen, doe de proefberekening hiervan op de website van de Belastingdienst. De kosten worden lager indien er sprake is van meer kinderen die gebruik maken van kinderopvang. Let wel op: het kind met de meeste uren in de kinderopvang wordt door het Rijk als het ‘eerste kind’ aangemerkt.

Indien er geen recht is op kinderopvangtoeslag via het Rijk, is het vaak mogelijk om via de gemeente een beroep te doen op deze toeslag. Neemt u aub contact met ons op om deze regeling verder te spreken.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met ons.